Sistem pengurusan dan web portal karnival ICT Kedah - 515174 Ummi Masturah Mohd. Mokhtar; Norafida Ithnin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008