Kajian mengenai penggunaan Bahasa Inggeris dalam pengajian perakaunan : satu kajian ke atas pelajar-pelajar perakaunan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor - 374110 Ahmad Abdul Hamid; Muhamad Fauzi Md. Zahir; Low, Jia Yann (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003