Faktor-faktor kelebihan bersaing yang digunakan oleh firma-firma dalam industri elektrik dan elektronik di Negeri Johor, Malaysia - 431020 Chong, Chee Hooi; Ng, Say Chin; Siti Norasyikin Abdul Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003