Penggunaan rangkaian LAN bagi membangunkan permainan komputer menggunakan XNA - 331784 Mohamad Azhar Mohamed; Mohd. Shahrizal Sunar, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008