Sistem pesanan kek La Boheme Bakery berasaskan WAP (LBWAP) - 332430 Manjit Kaur Dharam Singh; Mohd. Yazid Idris; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008