Portal pengurusan penempatan pelajar sekolah rendah WPI - 333445 Wong, Chi Siang; Mohd. Iskandar Illyas, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008