Depth error budget for multibeam echo sounding - Yang, Cheng Zhong, 1985-; Mohd. Razali Mahmud, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009