Bilik mandi elektronik - 410058 Azrul Hazri Mohd. Takhir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002