Hubungan antara kecerdasan emosi dengan prestasi kepimpinan : satu tinjauan di kalangan penyelia - Yamaha Electronic (M) Sdn. Bhd. Chemor, Perak - 411572 Nadia Hanim Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003