Sistem penasihatan pemilihan produk kecantikan berasaskan web - 334562 Nani Rahayu Ahmad; Abd. Manan Ahmad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008