Rekabentuk satu sistem maklumat pantai (CIMS) secara interaktif : (kajian kes : Pulau Pinang dan Kedah) - Che Norhayati Mohd. Salleh, 1985-; Ahmad Shahlan Mardi, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009