Sistem komuniti bersepadu - 334948 Mohamad Syaiful Naim Abd. Sattar; Othman Ibrahim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008