Pelaksanaan penilaian latihan : kajian kes ke atas jurulatih di empat buah pusat latihan - 413311 Siti Arbiah Asmuri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003