Hubungan gaya pembelajaran Felder & Silverman dengan pencapaian akademik dalam kalangan pelajar tahun akhir Kemahiran Hidup - 335641 Johnny Thomas; Azlina Mohd. Kosnin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009