Hubungan antara sistem TQM dengan motivasi pekerja : satu kajian kes di kilang kelapa sawit Pamol Plantations Sdn. Bhd. - 413407 Saraladewi Suppiah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003