Gaya kepimpinan dan kesannya terhadap prestasi pekerja - 339003 Suraizah Disun; Noor Azmi Mohamad; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009