Pembelajaran informal dan hubungannya dengan efikasi diri : satu kajian di Ibu Pejabat Plus Ekspressways Berhad - 489083 Zubaidah Abd. Razak; Hashim Fauzy Yaacob, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2009)
Project Paper(Sarjana Muda (Sains - Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009