Hubungan antara persekitaran kerja dengan kepuasan kerja di kalangan kakitangan sokongan : kajian di Kementerian Pengajian Tinggi Putrajaya - 489558 Suzi Md. Safar; Azlah Mohd. Ali, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper(Sarjana Muda (Sains - Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008