Kajian banjir di Lembangan Sungai Johor menggunakan HEC - HMS - 344650 Norwahida Azwani Mat Yusop; Kamarul Azlan Mohd. Nasir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009