Kajian terhadap masalah perniagaan rumah kedai kurang aktif di Pekan Sabak Bernam - 418843 Mas Kiah Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003