Dokumen kontrak : membekal,memasang serta mengujiterima bagi penggantian empat (4) unit cooling tower untuk sistem hawadingin di Bangunan Perpustakaan Sultanah Zanariah dan Bangunan Pentadbiran Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja; Carakesan Sdn. Bhd (Sekudai : UTM, 1998)
03