Kos keselamatan dalam projek pembinaan bangunan - 345796 Nur Zarifah Harun; Rosli Mohamad Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009