Program dan abstrak seminar bioteknologi kebangsaan - Seminar Bioteknologi Kebangsaan ke 1V (1992 : Subang); Malaysia. Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar; Institut Penyelidikan Getah Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Penyelidikan Getah Malaysia, 1992)
53