Pengantaramukaan penganalisis polarografi model 174A - 346906 Low, Shau Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997