Terminalia Catappa sebagai agen anti-bakteria dalam rawatan air kumbahan - 349294 Muhamad Hafiz Razi; Shamila Azman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009