Kesan konfigurasi sambungan bolt terhadap ricih dan putiran dengan menggunakan keratan sejuk terbentuk - 347407 Mohd. Zainol Eezwan Mohd. Sapuddin; Arizu Sulaiman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009