Behavior of composite dry wall panel under axial load - Gan, Johnathan Han Seong, 1985-; Redzuan Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009