Performance of hot mix asphalt modified with crumb rubber tire on rut resistance - 486719 Yong, Jocelyn Jia Pao; Che Ros Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009