Monitoring underground tank system in filling station using tank gauging system - Ramesh Subramaniam, 1972-; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009