Parametric studies of sleeve connector using steel pipe with spiral steel for precast concrete connection - 353198 Lee, Ghim Siong; Ahmad Baharuddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009