Penilaian keberkesanan perlaksanaan had laju lebuhraya : kawasan had laju 110 km/j Lebuhraya Ayer Keroh - Pagoh (Lebuhraya Utara - Selatan) - 426201 Nor Hayana Rasip (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003