Teknik pemotongan digit tulisan tangan bersambung automatik - 426565 Erwandy Mohamed Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002