Mechanical and morphological properties of pineapple peel fibre reinforced high density polyethlene - Atikah Rajimin, 1987-; Wan Aizan Wan Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008