Analisis dan ujikaji kelakunan rasuk komposit keluli-konkrit menggunakan keratan web berkerut - 286315 Nor Hazurina Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003