Mechanical and morphological properties of PA6/HDPE nanocomposite - 361717 Dirga Adhi Putra; Mat Uzir Wahit, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2008)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008