Sistem kedatangan pintar - 438883 Muhammad Izzwan Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002