Jam catur digital (mod biasa, fischer, dan bronstein) - 443025 Nur Azhana Jahiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003