Hollow block concrete for horse stable - Ahmad Suhaimi Mohamad Zamri, 1986-; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009