Kesan penambahan nutrien terhadap keberkesanan RBC mengolah air sisa domestik - 356881 Suryati Sulaiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001