Perancangan kampong-kampong dalam mukim Beserah; Pengindahan kawasan komplek kerajaan Jalan Duta; Perancangan landskap Jalan Kampung Pandan Tengah, Kuala Lumpur; Perancangan kawasan industri dan perumahan di kawasan perindustrian Chembong, Rembau, Negeri Sembilan; Pendekatan perancangan dan perlaksanaan rancangan pengumpulan semula orang-orang asli kawasan Titiwangsa. Kajian kes : penilaian ke atas RPS Betau; Rancangan pembangunan Kg. Wadi Hassan, Johor Bahru, Johor; Arah dan kadar perkembangan bandar Kajang, Selangor dari 1957-1990; Perancangan Perumahan kos rendah melalui konsep kondominium di Wilayah Persekutuan [mikrofilem] - Norul Huda Mohd. Sidek; Zarina A Hamid; Mohammad Fuad Ismail; Ruslan Rainis; Mohd. Ali Abu Bakar; Norhayati Hamdan; Ruaidah Idris; Lim, Eng Bee (Kuala Lumpur : UTM;, 1984)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Perancang Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1984