Penggunaan kaedah 'Multi Level Marketing' dalam penjualan harta tanah - 453574 Yendo Afgani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana (Pengurusan Harta Benda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000