Alat penghela pukat hidraul = Hydraulic net hauler - 316582 Hafiz Ahmad; Malaysia. Kementerian Pertanian. Jabatan Perikanan. Cawangan Pengembangan (Kuala Lumpur : Cawangan Pengembangan, Jabatan Perikanan, Kementerian Pertanian Malaysia, 1985)
28