Kajian kesan ketebalan komposit lamina terhadap hentaman - 454716 Mohd. Halim Irwan Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project paper(Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003