Sikap guru dan pelajar terhadap penggunaan Bahasa Inggeris dalam mata pelajaran Teknikal di Sekolah Menengah Teknik - 379334 Anis Hayati Abdul Halim; Christina Andin @ Nur Qistina Abdullah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009