An Investigation on investment casting wax characteristics to eliminate cleaning process - 459116 Tengku Rizaman Tengku Zainal Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003