Pencarian laluan dalam persekitaran muka bumi permainan [compact disc] - Lee, Si Long (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005