Merekabentuk sebuah treler pengangkut serbaguna - 460241 Nur Lukman Ahmad Suhaimi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003