Kaedah hafazan Al-Quran sistem Turki : kajian di Tahfiz Al-Quran Darul Tuba - 383623 Norhanan Abdul Rahman; Abdul Hafiz Abdullah, 1972-; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009