Seminar kebangsaan masyarakat penyayang wawasan 2020 : 23 Mei 1994, Mahkota Ballroom, Hotel Istana, Kuala Lumpur - Seminar Kebangsaan Masyarakat Penyayang Wawasan 2020 (1994 : Kuala Lumpur) (Kuala Lumpur : Yayasan Penyayang Malaysia, 1994)
33