Faktor-faktor pemilihan kerjaya di kalangan pelajar tahun akhir Fakulti Kejuruteraan Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai, Johor - 386486 Noor Juita Sulaiman; Rozeyta Omar, supervisor; Rohani Abdul Razak; Siti Nur Izzati Mohd. Nasruddin; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009